Werkwijze van De Houtbrouwers

Goed dat u ons gevonden heeft. Het ontwerpen en maken van meubels is een uitgebreid proces waarin wij u in elke stap helpen. Van houtsoort tot de juiste maat.


Om ons te kunnen verdiepen in uw wensen hebben wij eerst altijd een aantal vragen:

-Wat zijn uw interieur wensen?

-Wat zijn de afmetingen? 

-Heeft u een budget?  


Interieur wensen

Dit begint vaak met stijl van uw inrichting en uw smaak. Hierbij is de houtsoort van grote invloed. Er bestaan honderden houtsoorten maar helaas zijn niet alle houtsoorten geschikt voor elke meubelsoort. Om een keuze te maken, helpen wij u hier natuurlijk bij door het geven van voorbeelden. U kunt ze meenemen naar huis en ze daar rustig bekijken. 


Heeft u al een voorbeeld gevonden van wat u wil, stuur dit dan gerust door! 


Afmetingen

Als u eenmaal die mooie houtsoort heeft uitgekozen, vragen wij u naar de afmetingen: de lengte, breedte en hoogte. Daarnaast horen wij ook graag de gewenste dikte van een blad. Het opmaat maken van meubels vergt veel nauwkeurigheid en daarom zijn afmetingen van groot belang. Hulp nodig met het bepalen van de afmetingen, laat het ons weten! 


Budget

De prijs van uw meubel is afhankelijk van de houtsoort, afmetingen en design. En daarom kan er natuurlijk rekening gehouden worden met uw budget en bieden wij een zo competitief mogelijke prijs. Dus laat gerust weten wat u budget is. 


Offerte

Als dit allemaal duidelijk is, beginnen wij met het ontwerpen en ontvangt u een voorbeeldtekening en offerte. En gaan wij voor u aan het werk. Tijdens het maakproces houden wij u natuurlijk op de hoogte en stellen wij u zonodig vragen om aan al uw verwachtingen te voldoen. 


Levertijd

De levertijd is afhankelijk van de meubelsoort. Een ontwerp maken kost gemiddeld een tot twee weken. Het op maat maken van uw meubelstuk neemt gemiddeld 4-8 weken in beslag. Dit laten wij u uiteraard weten en bespreken we de levering.