top of page
zit sta bureau eiken en amerikaans noten

Impressie - Bureau's 

Thuiswerken wordt steeds meer de norm. Een fijne werkplek is dan onmisbaar en dat begint met een zo optimaal mogelijk bureau. Denk bijvoorbeeld eens aan een op maat gemaakt zit/sta bureau zodat u door de dag heen makkelijk van houding kunt wisselen. Hieronder kunt u een aantal van onze op maat gemaakte bureau's vinden. 

iepen burea

Bureau - Iepenhouten

Dit iepenhouten bureau met strakke lijnen is een elegante en moderne toevoeging aan elke werkruimte. Het resultaat is een prachtig en duurzaam bureau dat jarenlang meegaat. 

Zit-sta bureau - Eiken & Notenhout

Dit zit-sta bureau van eikenhout met lades van notenhout is een hoogwaardig meubelstuk met een modern ontwerp. Het gladde werkblad biedt veel ruimte voor uw spullen en het zit-sta mechanisme maakt het eenvoudig om de hoogte aan te passen. 

zit sta bureau eiken amerikaans noten
bureau epoxy eiken

Bureau - Eiken & zwarte epoxy

Dit bureau is gemaakt van hoogwaardig eikenhout en heeft op maat gemaakte stalen poten die het bureau een stoer en industrieel karakter geven. De frontjes van de laden zijn gemaakt van eikenhout en met zwarte epoxy, wat zorgt voor een unieke uitstraling. De laden bieden voldoende opbergruimte voor uw documenten, kantoorbenodigdheden en persoonlijke spullen.

Zit-sta bureau - Eiken 

Een zit-sta bureau is eenvoudig in hoogte verstelbaar, zodat u de juiste positie kunt vinden voor uw lichaamslengte en comfort. Het bureau is uitgerust met verschillende handige functies, zoals kabelgoten om uw kabels netjes te houden, en lades om uw documenten en kantoorbenodigdheden op te bergen. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bureau te bestellen. 

zit sta bureau eiken amerikaans noten
bottom of page