top of page
Wijnton met wijnrek

Impressie - Kasten

Op zoek naar een stijlvolle oplossing om uw spullen op te bergen? Wij ontwerpen en bouwen unieke, hoogwaardige en vooral functionele kasten. Denk hier bijvoorbeeld aan kleine nachtkastjes, badkamer meubels of dressoir kasten.

Lade kast eiken en noten

Platen kast - Eiken & Notenhout

Deze verrijdbare kast met grote lade is ideal voor bijvoorbeeld je TV, platen speler of je mooiste wijnflessen.

Nachtkast - Iepen & Notenhout

Deze nachtkastjes zijn op maat gemaakt voor een klant uit Amsterdam. Het nachtkast bevat een ingebouwde telefoonoplader en een lade van Iepen. De poten van Amerikaans Noten zijn nergens anders verkrijgbaar.   

nachtkastje eiken en noten
dressoir kast iep en visgraat

Dressoirkast - Visgraatdeurtjes

De combinatie van Meranti in visgraat patroon en het Iepenhout als basis van de kast maakt de dressoir kast zeer uniek en geeft het een warme uitstraling. In het middendeel kunnen 15 van je mooiste flessen worden gepresenteerd. De kast biedt daarnaast genoeg opbergruimte voor bijvoorbeeld servies en glazen.

Wijnkast - Inbouw in kelder 

Ontdek de ultieme wijnervaring met onze op maat gemaakte wijnkast. Deze exclusieve kast is speciaal ontworpen om uw wijncollectie te bewaren en te presenteren op een stijlvolle en functionele manier. Deze wijnkast is volledig op maat gemaakt, zodat deze naadloos past bij de specifieke wensen en de beschikbare ruimte. U kunt het aantal flessen, de indeling, het materiaal en zelfs het design aanpassen, waardoor u een unieke en persoonlijke wijnopslagoplossing krijgt.

Wijnkast wijnkelder
bottom of page