top of page
Boekenstandaard

Werkwijze

Op zoek naar een op maat gemaakt meubel en heb je al veel inspiratie opgedaan in een van onze projecten, stuur ons dan een bericht! Lees hier hoe we samen aan de slag gaan om uw perfecte meubel te realiseren! 

Voorbeeld eisen en wensen

1. Eisen en wensen

Gebaseerd op de informatie die u aanlevert proberen wij u zo goed mogelijk advies geven. Graag ontvangen wij informatie over de volgende zaken:
 

  • In welke ruimte komt het meubel te staan?

  • Wat zijn de gewenste dimensies?

  • In welke stijl moet het meubel gemaakt worden?

  • Heeft u een voorkeur voor houtsoort?

2. Prijsindicatie

Gebaseerd op uw eisen geven wij een indicatie van de prijs. Valt het bedrag niet binnen het budget? Laat het ons vooral weten! Wij willen graag met u in overleg om toch tot een mooier maar goedkoper ontwerp te komen.

Price Tag
3D ontwerp

3. 3D ontwerp

Gebaseerd op uw eisen gaan wij voor u aan de slag. Wij maken een 3D-ontwerp die goed laat zien hoe het ontwerp en de gekozen materialen passen in de beoogde ruimte.

4. 2D ontwerp

Van het 3D-ontwerp wordt een 2D-tekening gemaakt waarop de definitieve dimensies, materialen en onderdelen worden genoemd.

2D tekening
offerte voorbeeld

5. Offerte

Als het ontwerp helemaal naar wens is dan maken wij een offerte op, plannen we het project in en gaan we voor je aan het werk!

6. Oplevering

Indien u voor levering op locatie kiest dan zullen wij u enkele weken voor de leverdatum contacten om een afspraak in plannen om het product af te leveren. Afhalen is uiteraard ook mogelijk.

Voorbeeld bankje eiken
Onderhoud meubel

7. Nazorg

Bij levering geven wij u informatie over onderhoud van uw meubel. Daarnaast kunt u ons altijd contacten indien er reparatie of onderhoud werkzaamheden moeten worden uitgevoerd.

bottom of page