top of page
Boekenstandaard noten

Impressie - Divers

Naast kasten, tafels en bureaus hebben wij ook diverse projecten die wij zelf ontwerpen, fabriceren en verkopen. Hier kunnen wij al onze creativiteit in kwijt. Natuurlijk kan dit ook in samenspraak met u. Dus laat ons vooral weten als we u kunnen helpen met een mooi en uniek project!

Boekenstandaard noten

Boekenstandaard - Notenhout

Ontdek de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek met onze boekenstandaard, die uw leeservaring transformeert in een visuele reis. Onze boekenstandaard kan het middelpunt van uw woonkamer, studeerkamer of galerie zijn en trek elke dag de aandacht met een nieuwe bladzijde.

Blad voor poef/hokker - Notenhout

Dit notenblad voor op uw poef heeft naast uitstraling ook een praktische voordeel. Het biedt een stabiele en stevige ondergrond voor het plaatsen van drankjes, boeken, decoratieve items en meer. Bovendien geeft het uw poef een luxe uitstraling, waardoor het een eyecatcher wordt in uw woonkamer, studeerkamer of slaapkamer.

organische vorm poef blad noten
radiator ombouw eiken

Radiator ombouw - Eiken latjes

Transformeer uw radiator in een stijlvol element met onze eikenhouten radiatorombouw. Onze eikenhouten radiatorombouw is met zorg vervaardigd om zowel functionaliteit als schoonheid te bieden. Het natuurlijke karakter en de warme tinten van het eikenhout voegen een vleugje elegantie en warmte toe aan uw ruimte. Daarnaast fungeert de radiatorombouw als een praktisch meubelstuk, waardoor u extra oppervlakte krijgt om decoratieve items, boeken of foto's te plaatsen.

Borrelplank - Eiken en epoxy

Ontdek onze veelzijdige epoxy borrelplanken, verkrijgbaar in elke gewenste kleur. En voeg daarmee een vleugje kleur en persoonlijkheid toe aan uw borrelmomenten met onze epoxy borrelplanken. Bij De Houtbrouwers geloven we dat elk detail belangrijk is, zelfs als het gaat om het serveren van uw favoriete hapjes en drankjes op een borrelplank. 

 Borrelplank epoxy en eiken
bottom of page